Konu Sahibi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
LG, akıllı telefon üretimini sonlandırdığını açıklamasından yaklaşık iki ay sonra son akıllı telefonunu üretim bandından indirdi.
LG, akıllı telefon üretimini sonlandırdığını açıklamasından yaklaşık iki ay sonra son akıllı telefonunu üretim bandından indirdi.
Güney Koreli teknoloji şirketi LG, 2013’te dünyanın en büyük üçüncü telefon üreticisi konumundaydı. Ancak bu sene ise Nisan ayında telefon üretimi bölümünün yaklaşık 4.5 milyar dolar zarar ettiğini açıklamış,
LG, Asia Business Daily’e göre telekom şirketleriyle olan sözleşmeleri yerine getirebilmek için telefon üretimini noktaladığını belirttiği duyurudan sonra bile telefon üretmeye devam ediyordu. Ancak, artık bu telefonların üretildiği tesisler tek tek farklı amaçlar için kullanılmaya başlanıyor. Örneğin, telefonların çoğunun üretildiği ana tesislerden biri olan Vietnam fabrikası, ev aletleri üreten bir üretim tesisi haline dönüşecek.
LG’nin bu kararı, LG V70 ThinQ, LG G10, LG Velvet 2 ve LG Rollable gibi modellerin artık üretilmeyeceği anlamına geliyor. Ancak şirketin, Güney Koreli çalışanlarına Velvet 2 Pro ve LG Rollable telefon sattığına dair
Giriş yap veya üye ol.
LG, Asia Business Daily’e göre telekom şirketleriyle olan sözleşmeleri yerine getirebilmek için telefon üretimini noktaladığını belirttiği duyurudan sonra bile telefon üretmeye devam ediyordu. Ancak, artık bu telefonların üretildiği tesisler tek tek farklı amaçlar için kullanılmaya başlanıyor. Örneğin, telefonların çoğunun üretildiği ana tesislerden biri olan Vietnam fabrikası, ev aletleri üreten bir üretim tesisi haline dönüşecek.

LG’nin bu kararı, LG V70 ThinQ, LG G10, LG Velvet 2 ve LG Rollable gibi modellerin artık üretilmeyeceği anlamına geliyor. Ancak şirketin, Güney Koreli çalışanlarına Velvet 2 Pro ve LG Rollable telefon sattığına dair
Giriş yap veya üye ol.
. Yine de bu bilginin doğru olup olmadığı henüz kesinleşmiş değil. Bunun yanında LG, LG Velvet ve LG Wing de dahil olmak üzere, 2019 veya sonrasında piyasaya sürülen en son amiral gemisi telefonlar için üç adet Android güncellemesini sunmaya devam edecek. LG Stylo ve K serisi gibi premium olarak adlandırılmayan telefonlar ise iki işletim sistemi güncellemesi alacak. Şirket ayrıca, üretim tarihinden itibaren dört yıllık satış sonrası hizmeti de kullanıcılarına sunuyor.