Haber - Redmi G Pro, 240 Hz Yenileme Hızı Ve 2.5K Ekranıyla Çok Başka! | GsmGezgini
Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haber Redmi G Pro, 240 Hz Yenileme Hızı Ve 2.5K Ekranıyla Çok Başka!

JinKazama

Bilgi Pylştıkç Çoğalır
Webmaster
Admin
Destek Ekibi
Katılım
10 Haz 2014
Mesajlar
4,184
Tepkime puanı
13,290
Puanları
113
Yaş
37
Konum
Mars
Web sitesi
gsmgezgini.com

Xiaomi'nin alt firması Redmi, uygun fiyatlı oyuncu laptopuyla yüksek performans vadediyor. Güçlü donanıma sahip bu oyuncu laptopunun yeni ayrıntılarını sizler için derledik.​


redmi-g-pro-fotka.jpg

Redmi dizüstü bilgisayar üretimi konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Küresel pazara gelmesi halinde çok satacak olan oyuncu laptopunun yeni detayları yayınlandı. Intel Core i9 yongasıyla gelen laptop çok iddialı görünüyor.


Redmi 2.5K ekranı ve RTX 3070 Ti kartıyla çok güçlü

Daha bu ayın başında piyasaya sürülen AMD versiyonuyla çok iddialı özellikler sunan laptop, Intel Core i7 ve i9 versiyonlarıyla da geliyor. İşlemci detaylarına bakacak olursak, Intel ailesinin en iyi işlemcilerinden birisi olan 12. nesil Core serisi laptopun kalbini oluşturuyor.


Dizüstü bilgisayarın tasarımı, Ryzen sürümüyle aynı hatları koruyor. Redmi'nin tasarımına baktığımızda hem oyuncular için düşünülmüş hem de iş bilgisayarı olarak düşünülmüş tasarım anlayışı bulunuyor. Kasa yapısı metalden oluşan ve 360,5 x 261,1 x 28,45 mm boyutlarında olan laptop 2,7 kg ağırlığında.

Redmi G Pro güçlü ve uygun fiyatlı özellikleriyle çok iddialı!


16 inç boyutundaki ekran nispeten ince çerçevelere sahip, ayrıca, 2 x 560 piksel çözünürlüğe, 10 bit renk gamına ve yüzde 100 sRGB spektrumuna sahip. Oyuncuların açıkça takdir edeceği şey ise, ekranın 240 hertz'e kadar yenileme hızı sunmasıdır.

İşlemci tarafında ise Intel Core i7 ve i9 bulunuyor, 16 GB'a kadar DDR5 RAM ve 512 gigabayt SSD disk ile birlikte çalışıyor. Grafik kartı seçenekleri arasında NVIDIA GeForce RTX 3060 ve 3070 Ti bulunuyor.

Ayrıca Redmi G Pro, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 ve çok çeşitli konektör seçenekleri destekleniyor. Üç adet USB-A 3.2 Gen 2, bir adet USB-A 2.0, bir adet USB-C, Mini DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, hafıza kartı okuyucusu, ses konektörü ve Ethernet konektörü vardır.

Laptopta ayrıca iki adet 2 watt'lık hoparlör bulunuyor. Windows 11 ile gelen laptop, 80 Wh hızında çalışan 3300 kapasiteye sahip batarya bulunduruyor. Redmi'ye göre bu batarya, 7 saatlik video oynatma süresi sunuyor. Laptopun klavyesi ise arkadan aydınlatmalı özelliği destekliyor.

Fiyatlara değinecek olursak, Intel Core i7 ve RTX 3060 grafikli konfigürasyon yaklaşık 1 284 euro olurken, Core i9 ve RTX 3070 Ti konfigürasyon bulunan model 1 454 euro'ya mal oluyor.​
 

Benzer konular

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap
Lütfen dikkat !!!

"sssdsdsf" Tarzı cevap ve yorumlar yazılması yasaktır!

( Flood ) ard arda cevap ve yorumlar yazılması yasaktır!

Bu tip yorum ve cevap yazanlar uyarılmaksınız Süresiz uzaklaştırılacaktır!

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar