Haber - Redmi K60 Pro Böyle Fotoğraf Çekiyor! | GsmGezgini
Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haber Redmi K60 Pro Böyle Fotoğraf Çekiyor!

TeknoCan

TeknoCan Bilişim
Emekli
Katılım
20 Eki 2015
Mesajlar
2,051
Tepkime puanı
291
Puanları
83
Konum
bursa
Redmi K60 Pro



Xiaomi’nin alt markası olan Redmi geçtiğimiz haftalarda karşımıza amiral gemisi telefonu Redmi K60 Pro ile çıkmıştı. Fiyat/performans noktasında rakiplerine göz dağı veren bu telefonun nasıl fotoğraf çektiği ise bugün bizlere gösterildi. Xiaomi Group‘un yeni başkanı olarak atanan Lou Weibing, yeni canavarı Redmi K60 Pro’nun kamerasıyla çekilen birkaç fotoğraf yayınladı. Bu fotoğraflar gerçekten de görmeye değer.
Bilmeyenleriniz için Redmi K60 Pro’da, yüksek kaliteli görüntülerin çok hızlı oluşturulması için Xiaomi Imaging Brain 2.0 görüntü işleme sistemi ile birlikte çalışan 1/1.49 inçlik 50 megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX800 optik görüntü sensörü yer alıyor. Görünüşe göre bu sensör yazılım ile birleştiğinde aşağıdaki görsellerde görebileceğiniz gibi şahaneler ortaya çıkıyor.









Telefonun diğer özelliklerine bakacak olursak; 2K çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli AMOLED ekran dikkat çekiyor. Gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve 12 GB LPDDR5X RAM‘den alan telefonda 512 GB UFS 4.0 dahili depolama birimi seçeneği de yer alıyor. 19 dakikada tamamen şarj olabilen 5.000 mAh kapasiteli batarya ile kutusundan çıkan bu canavar şimdilik sadece Çin’de satılıyor.
İlginizi Çekebilir: Redmi K60 ile K60 Pro Neredeyse Aynı Yapıya Sahip
Avrupa ve Türkiye pazarına POCO markası ile yeniden isimlendirilip giriş yapacak olan bu canavarın önümüzdeki haftalarda resmiyete kavuşması bekleniyor. Ülkemizde uygun fiyatla satılmasını umduğumuz bu telefon bakalım Samsung’un Galaxy S23 serisi karşısında ne yapacak? Fotoğraf konusunda Samsung ve Vivo gibi isimler Redmi’yi geride bırakabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.
Bunlar da ilginizi çekebilir
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap
Lütfen dikkat !!!

"sssdsdsf" Tarzı cevap ve yorumlar yazılması yasaktır!

( Flood ) ard arda cevap ve yorumlar yazılması yasaktır!

Bu tip yorum ve cevap yazanlar uyarılmaksınız Süresiz uzaklaştırılacaktır!

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar