Haber - Samsung'un Yaklaşan One Uı 5.0'I Hakkında Bilinen Tüm Bilgiler | GsmGezgini
Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haber Samsung'un Yaklaşan One Uı 5.0'I Hakkında Bilinen Tüm Bilgiler

JinKazama

Bilgi Pylştıkç Çoğalır
Webmaster
Admin
Destek Ekibi
Katılım
10 Haz 2014
Mesajlar
4,210
Tepkime puanı
13,508
Puanları
113
Yaş
37
Konum
Mars
Web sitesi
gsmgezgini.com
Android 13 şu anda geliştiriciler için "önizleme" aşamasındadır. Bununla birlikte, yakında çıkacak olan Samsung One UI 5.0 da var.

Samsung, tüm fiyat aralıklarını ve segmentleri kapsayan birçok farklı akıllı telefon modeline sahiptir. Ancak şirketin tüm ürünlerinin ortak bir yanı var: hepsi One UI arayüzünü kullanıyor. Android 13 lansman tarihi yaklaşırken Samsung, işletim sisteminin geliştirilmesinde geride kalmamak için bir süredir One UI 5.0 üzerinde çalıştığını ortaya koydu. One UI 5.0'ın neler olduğunu öğrenelim ve dört gözle beklemeye değer mi?

Yayın zamanı

Tipik olarak, UI sürümleri, Android derlemelerinin ne zaman yayınlandığına bağlı olma eğilimindedir. Samsung ayrıca, uyumlu cihazlarla satışa çıkmadan önce yeni arayüzün önizlemesini almak isteyen ilgilenen müşteriler için bir beta yazılımı da sunuyor.

samsung-one-ui-5-1-e1660458946848.jpeg

Sammobile'a göre One UI 5.0'ın beta sürümü Temmuz ayında tüketicilere ulaşmaya hazır olabilir. Bu, S22 veya S21 gibi nispeten yeni bir Samsung telefonunuz varsa, bu en yeni Samsung arayüzünü deneyimleyebileceğiniz anlamına gelir.

Elbette beta her zaman potansiyel hatalarla birlikte gelir, çünkü hataları kontrol etmek için doğmuştur. Bu nedenle, bu yeni arayüzü hatalı bulursanız, fazla hayal kırıklığına uğramayın. Genel kullanıcılar için üreticiden resmi açıklamayı beklemek daha iyidir.

samsung-one-ui-5-4-e1660459031340.jpg


One UI 5.0'ın asıl çıkış tarihi büyük olasılıkla resmi yazılım güncellemesinin Galaxy S, A, Flip ve Fold telefonlarına yayılacağı Eylül veya Ekim civarındadır, bu zaman aralığıdır. Android 13, Pixel telefonlar için piyasaya sürüldü.

Yeni özellik

One UI 5.0, Google'ın en son sürüme getireceği ve Samsung'un telefonlarına dahil etmeyi seçebileceği söylentili yeni özelliklerle Samsung telefonları için Android 13 ile piyasaya çıkıyor.

Bunlar, uygulamayla fotoğraf paylaşmak için popüler bir fotoğraf seçici kullanıcı arayüzü, "Hızlı Ayarlar" için müşteri kutucuklarını kullanma seçeneği ve uygulamada gerçekten daha fazla özelliğe göz atmak isteyenler için yeni bildirim izinlerini içeriyor. derinlik seviyesi. Ayrıca One UI 5.0'da beklenen özellik, üçüncü taraf uygulamaların sistemin temasını kullanmasına izin verme yeteneğidir. Bu, telefonun mümkün olduğu kadar çok uygulama için çok sayıda tema oluşturmasını sağlar.

samsung-one-ui-5-2.png


Bir UI 5.0, Samsung'un modernize etmek ve kullanıcılara taze bir his vermek için arayüzde bazı görsel değişiklikler yaptığını da görecek. 9to5Google, iletişim kutularındaki değişikliği ve bildirim görünümündeki bazı ince ayarları not ederek, tek bir kaynaktan One UI 5.0'ın görünümünde ve hissinde ince değişiklikler olduğunu fark etti.

Hangi akıllı telefonlar One UI 5.0'a yükseltilecek?

Samsung, hangi akıllı telefonlarının One UI 5.0'a güncelleneceğini resmi olarak doğrulamadı, ancak iyi haber şu ki 2020 veya sonrasında piyasaya sürülen akıllı telefon hatlarında güncellenecek.

Düşük maliyetli A serisi telefonların yükseltilmemesi daha olası olsa da. Ancak S serisinin Galaxy S20 ve üstü gibi modeller kesinlikle Android 13 ve One UI 5.0'a yükseltilecek. Bununla birlikte, 2019 Galaxy S10 büyük olasılıkla Android 12'de duracak.

samsung-one-ui-5-3.jpg


Ayrıca Z Flip'in One UI 5.0'a ve ayrıca Z Fold2 ve Z Fold3'e yenilenmesini bekleyebiliriz. Note 20 (2020) ve Note 20 Ultra, Note 10 Lite modelleri de güncellemeyi alacak. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde piyasaya sürülen Galaxy A serisi telefonlar da A73, A53, A33, A52 ve A52s dahil olmak üzere Android 13 ve One UI 5.0 kullanacak. A32 ve A12 gibi daha ucuz modeller bile hayata geçirilebilir.

Beta sürümü, One UI 5.0'ın neler yapabileceği hakkında yalnızca biraz bilgi verebilir. Bu nedenle, Samsung'un yeni kullanıcı arayüzünün gerçekten en objektif değerlendirmesine ve görünümüne sahip olmak için resmi lansman tarihine kadar beklememiz gerekecek. Daha fazla One UI 5.0 haberi aldığımızda güncelleme yapacağız, bu yüzden en son haberleri tekrar kontrol ettiğinizden emin olun.​
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap
Lütfen dikkat !!!

"sssdsdsf" Tarzı cevap ve yorumlar yazılması yasaktır!

( Flood ) ard arda cevap ve yorumlar yazılması yasaktır!

Bu tip yorum ve cevap yazanlar uyarılmaksınız Süresiz uzaklaştırılacaktır!

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar