Haber - Batarya Derdine Son! Redmi Note 11 Geliyor! | GsmGezgini
Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haber Batarya Derdine Son! Redmi Note 11 Geliyor!

JinKazama

Bilgi Pylştıkç Çoğalır
Webmaster
Admin
Destek Ekibi
Katılım
10 Haz 2014
Mesajlar
4,184
Tepkime puanı
13,289
Puanları
113
Yaş
37
Konum
Mars
Web sitesi
gsmgezgini.com
Redmi'nin yeni canavarı Redmi Note 11 batarya testinde kozunu paylaştı. Batarya sorunu bu fiyat/performans canavarı ile tarih olacak.

Redmi-Note-11-Pro-6-660x396.jpg

Xiaomi’nin alt markası olan yarın karşımıza Note 11 serisi ile çıkacak. Bu yıl ana, Pro ve Pro Plus olmak üzere üç farklı model tanıtacak olan firma, üç modelinde de farklı işlemciler kullanacak. Batarya konusunda segmentinin tüm sınırlarını zorlayacağı söylenen yeni seri için bugün müjdeli haber geldi. Xiaomi Group Çin’in şu anki başkanı ve Redmi’nin CEO’su Lu Weibing, Redmi Note 11 akıllı telefonun pil ömrüne ilişkin ilk testinin sonuçlarını yayınladı.

Redmi Note 11 bataryası ile şov yapacak​

Redmi Note 11’in pil ömrü 18 saati aşarken, kalan pil seviyesi yüzde 25 oldu. Telefon, sabah 7’den ertesi gün sabah 1’e kadar düzenli olarak kullanılmış. Yani anlayacağınız bu canavar tam 1 günü çok rahat bir şekilde tamamlayabiliyor. Telefonun tüm bunları 4.500 mAh kapasiteli batarya ile başardığını belirtelim. Lu Weibing, akıllı telefonun enerji tasarruflu MediaTek Dimensity 920 yonga seti ve MIUI arayüzünün kapsamlı düzeltmeleri ve optimizasyonları sayesinde bu kadar mükemmel bir sonuç elde edebildiğini söyledi.

Redmi Note 11


Daha önce Redmi Note 11’in 120 watt’lık hızlı şarj cihazını desteklediği açıklanırken, mühendisler bugün voltaj, güç ve ısı dağılımını kontrol etmek için aynı anda iki pil kullanacağını belirtti. Redmi ayrıca dünyada 120W hızlı şarjı destekleyen ve ortalama fiyatı 625 doların üzerinde olan sadece 14 tane telefonu modeli olduğunu belirtti. Note 11, bu fiyatın yaklaşık yarısına mal olacak. Yani bu telefon segmentinin tüm sınırlarını zorlayacak diyebiliriz.

Türkiye pazarına 2022’nin ilk çeyreğinde gelmesini beklediğimiz yeni seri, Xiaomi’nin gizli silahı olacak gibi görünüyor. Hızlı şarj konusunda rakiplerine göz dağı veren Çinli teknoloji devi, eğer fiyatı söylendiği gibi uygun tutabilirse segmentinin yeni lideri olabilir.​
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap
Lütfen dikkat !!!

"sssdsdsf" Tarzı cevap ve yorumlar yazılması yasaktır!

( Flood ) ard arda cevap ve yorumlar yazılması yasaktır!

Bu tip yorum ve cevap yazanlar uyarılmaksınız Süresiz uzaklaştırılacaktır!

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar