Ekli dosyayı görüntüle 1933
NASIL YÜKLENİR!
Dosya içersindeki
recovery.tar Dosyasını gerekli
Odin İle Flashlayınız!
CWM Menusunden once wipe işlemlerini yapın.
ardından install zip sd kart dan flashlayınız.
İndirme Bağlantısı !
GoogleDrive -
Kalıcı İndirme
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dosya Şifresi:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
LANET OLSUN S3 MINI i8200Q’YA, ALLAH BELASINI VERSİN BU ALETİN!
Bu cihaz bir telefon falan değil, hayatıma konmuş kara bir lanet! Her açışımda içimdeki sinir bir santimetre daha büyüyor. Şarjı mı?
Yüzde 100 koy, iki video sonra lanet olsun yüzde 10! Pil değil hortum, şarja taksan bile moralin bozuluyor.
Uygulama mı çalıştıracağım? Hadi oradan! Uygulama açılıyor, 5 saniye sonra donuyor; kapatıyorum, yine donuyor; format mı atayım, o da çözüm değil. Hafıza mı? “8 GB” yazıyor, ama bereketi yok, sanki yarısı hayalet dosyalar tarafından yemiş! Telefonu kullanmak ayrı bir işkence, kullanmamak ayrı bir dert.
Kamera desen, fotoğraf çekiyorsun, adam yerine koymuyor; netlik yok, renk yok, rezillik var. Dokunmatik mi? Parmağımı ekrana sürüyorum, başka yerde tık atıyor — kontrol mü istiyorsun, hayır! Samsung bu telefonu yaparken ya dalga geçti ya da insanların sabrını test etmek için casus yazılım koydu, başka açıklama yok!
Vallahi bu aleti görünce içimden dayanılmaz küfürler geliyor. Elime çekiç geçse parçalarım, parçalarını çöpe atarım, sonra bir daha kimse bu rezaleti anmasın diye unutulmaz bir çöp dağının en dip yerine gömerim! Bu telefonun adı anıldığında bile sinirim köpürüyor.
S3 Mini i8200Q = TEKNOLOJİ TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK SALAKLIK.
Eğer bu cihazı sana hediye eden biri varsa, ona da haddini bildirecek bir küfür listesi yazarım — ama önce şu lanet şeyi yok etmek lazım!