Haber - Orta Segmentin Yeni Kralı Samsung Galaxy A52S Karşınızda | GsmGezgini
Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haber Orta Segmentin Yeni Kralı Samsung Galaxy A52S Karşınızda

TeknoCan

TeknoCan Bilişim
Emekli
Katılım
20 Eki 2015
Mesajlar
2,051
Tepkime puanı
293
Puanları
83
Konum
bursa
Samsung Galaxy A52s resmi görüntüler eşliğinde karşımızda. Bir süredir bazı kriter testlerinde görünen akıllı telefonun tasarımında herhangi bir sürpriz olmayacak. Galaxy A52s, Galaxy A52 ve Galaxy A72’ye benzer bir görünüme sahip olacak. Arka bölümde dörtlü arka kamera paketi, önde ise ekranda merkeze konumlandırılan ön kamera ilk etapta dikkat çeken noktalar.

Samsung-Galaxy-A52S.jpg


Galaxy A52s modeline Qualcomm’un 6nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 778G işlemcisi güç verecek. Aynı işlemci Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Honor 50 ve Honor 50 Pro modellerinde de kullanılıyor ki; bu telefonlar orta segmentin en performanslı telefonları olarak karşımıza çıkıyor.

Epey kaslı bir işlemciye sahip olacak Galaxy A52s modelinde ekran boyutu ve tarama hızının değişip değişmeyeceği belirsiz. Beklentimiz telefondaki ekranın 6.5 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde ve bu defa 120Hz tarama hızıyla geleceği yönünde.

Samsung-Galaxy-A52S-1.jpg


Öte yandan kısa süre önce Galaxy A52s’in Avrupa fiyatı da belli oldu. Telefonun 8GB RAM + 128GB versiyonu 449 €’dan satışa sunulacak. Telefonun muhtemelen 256GB’lık da bir versiyonu olacak. Kıyaslama yapmak açısından Galaxy A52’nin 4G versiyonu Avrupa’da 349 €, 5G versiyonu ise 449 €’dan satışa sunuldu.

Galaxy A52, 25 watt hızlı şarj desteğine sahip olmasına karşısın kutusundan 15 watt’lık bir adaptör çıktı. Bu durum kullanıcılardan eleştiri alırken, ‘un Galaxy A52s’in kutusunda bu defa 25 watt gücünde bir adaptöre yer vermesi bekleniyor.​
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap
Lütfen dikkat !!!

"sssdsdsf" Tarzı cevap ve yorumlar yazılması yasaktır!

( Flood ) ard arda cevap ve yorumlar yazılması yasaktır!

Bu tip yorum ve cevap yazanlar uyarılmaksınız Süresiz uzaklaştırılacaktır!

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar